AROS Ungdom

Lystfiskerforeningen AROS starter i 2020, junior og ungdomsprogram for børn og unge fra 10-18 år, under navnet AROS Ungdom. Ti spændende fisketure i 2020 programmet. Alle er velkomne i AROS Ungdom, har man ikke en fiskestang, kan man låne en af foreningen. I AROS Ungdom lærer man at fiske og behandle naturen med respekt, samtidig med at man møder nye fiskevenner. Der er en stigende interesse for lystfiskeri i disse år, også blandt børn og unge, og i AROS Ungdom vil vi gerne hjælpe børn og unge i gang med denne spændende hobby.

På alle ture deltager erfarne ledere, der vil hjælpe deltagerne godt i gang med fiskeriet. I vinterhalvåret er der klubaftener om tirsdagen, hvor man kan lære at lave sit eget endegrej, bygge fiskestænger og binde fluer samt høre spændende foredrag om fiskeri og natur.Vi tilbyder juniorer og unge

Fisketure i 2022 - Lær at fiske

Bliv en del af AROS Ungdom
og få mange gode oplevelser
Tag en ven med på fisketur Ud på tur
Ud på tur - aldrig sur!
Fisketure efter mange fiskearter
Fiskevand tæt på Aarhus 
Mød nye fiskevenner - Hygge i naturen 
Lån en fiskestang gratis 
Klubaften hver tirsdag om vinteren 
Byg din egen fiskestang 
Lav dit eget grej - Lær at binde fluer 

Tilmelding / Kontakt
Peter Martinussen 
peter_martinussen@hotmail.com
Telefon 6127 9108

Aktivitetskalender 2022


AROS Ungdom
 Tur til Harlev Put and Take 27/3

 Søndag 27/3 afholder AROS Ungdom tur til Harlev Put and Take. Søerne har været lukket ned siden sidste år da IHN virus ramte Aarhus Å systemet, så det bliver spændende at se hvor mange fisk fra den gang der er blevet forvildede og nu er i kamphumør.

Vi mødes klokken 10 ved søerne og fisker i tre timer hvorefter vi slutter af med at grille en pølse og hygge. Lystfiskerforeningen

AROS giver et tilskud til betalingen så medlemmer af AROS Ungdom kun skal betale 45,-kr for tre timers fiskeri.

 Husk at du kan tage en ven med, hvis du kender en der gerne vil prøve at fiske. Er man ikke medlem af AROS Ungdom, koster det 90,-kr for de tre timers fiskeri.

 Tilmelding til Peter Martinussen på peter_martinussen@hotmail.com eller telefon 61279108 senest fredag 25/3 Knæk og bræk


AROS Ungdom Turprogram 2022
13/3 Kysttur
27/3 Put and Take tur
9/4 Fælles kysttur til Djursland med seniorerne

Tirsdagstur med AROS Ungdom
Alle tirsdage fra 3. maj til og med 18. oktober afholder AROS Ungdom Tirsdagstur. Vi mødes kl.16.30 ved et lokalt fiskevand der passer til årstiden og fisker igennem. Dog holdes der ferielukket i Juli.
14/5 Hornfisketur fælles med seniorerne

23-25/9  Weekend Kysttur med overnatning
 Detaljer kommer senere

23/10 Klubmesterskab i Put and Take

Klubaftener AROS Ungdom


Fluebinding og Klubaftner på Gasværket hver tirsdag kl. 19.00 i AROS Ungdom på Det Gamle Gasværk Byleddet 2 8220 Brabrand.
Hver tirsdag hele vinteren mødes vi til fluebinding, blinkfremstilling, spinnerbyg og hygge. Har du en stang der skal repareres, et hjul der trænger til smøring? Tag det med, så kigger vi på det. Vi vil rigtig gerne høre medlemmerne af AROS Ungdoms mening omkring næste års turprogram, så tirsdag d.2/11 vil vi gerne se flest mulige til en snak om hvad I kunne tænke jer til næste år. Lige som sidste år er der mulighed for at vinde en fed præmie, i år et bombarda fiskesæt til den heldige vinder. Mød op og vær med til at komme med ideer til næste års ture.


AROS Ungdom

Klubmesterskabet i Put and Take 2022
  søndag 23/10 Kl.10-14
 Så er det tid til at få afgjort hvem der er den skrappeste putfisker i AROS Ungdom. Tungeste fisk vinder, der er præmier til de tre største fisk plus en lodtrækningspræmie til en heldig deltager uden for placering.
 AROS Ungdom sørger for varm cacao og kage til deltagerne. Prisen er 90,-kr for deltagere under 13 år og 180,-kr for deltagere over 13 år.

 Præmierne bliver, igen i år fine grejpræmier doneret til foreningen. Tilmelding til peter_martinussen@hotmail.com eller sms til 61279108 senest torsdag d.25/11.
 Fyel Mose finder man på adressen Birknæsvej 7, 8752 Østbirk