Grindsted å

18. juni 2022 kl. 09:30

Fisketur Grindsted å 18 juni

Vi tager til Grindsted å og forsøger at fange en laks.

Stallingen er totalt fredet. Alle stalling skal forsigtigt genudsættes. Der må derfor kun fiskes med modhagerløse kroge eller med kroge hvor modhagen er klemt ind på alt grej. Når vi fisker i Varde å systemet skal alle fangster indberettes uanset om fangsten hjemtages eller genudsættes, og indberetningen skal ske senest kl. 24:00 samme dag.

                                                                                                               

Man må selv køre derned og vi kan mødes ved hytten. Er der nogen som ønsker kørelejlighed må i give besked ved tilmeldingen, så vil vi forsøge at finde en løsning. Eneste udgift er deling af benzinudgift. Husk en madpakke / kaffe og drikkevare til en hel dag.

FORVENTET HJEMKOMST KL. 18 ELLER EFTER AFTALE MED CHAUFFØREN.


Tilmelding (6 tilmeldt)

Dette arrangementer kræver tilmelding


Sikkerhed: Hvordan staver du til AROS?

Udfyldes hvis du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund - Gælder ikke for arrangementerTilbage til arrangementer

Klubaftener

Klubaftner/Fluebinding hver tirsdag på Gasværket, vi starter op i oktober og kører hele vinterhalvåret frem til sidste tirsdag i april. Vores klubaftener er din mulighed for at mødes med andre medlemmer af AROS, til en hyggelig lystfiskersnak eller deltage i nogle af de forskellige aktiviteter der afholdes på disse klubaftener.

Typiske aktiviteter er:

  • Fluebinding
  • Foredrag
  • Kasteinstruktion

Bemærk, at der er visse tirsdage, hvor der ikke er klubaften - bl.a. fordi vi ikke råder over lokalet alle tirsdage. Det er derfor en god ide altid at holde sig opdateret via oversigten.

Klubaftener foregår på Gasværket, Byleddet 2, 8220 Brabrand